Explore This City

Business owners - over a million people view these listings every month - we highly recommend you ensure your business is properly listed.

Ungarn er et ret lille land, beliggende i Karpaterne og grænser op til Rumænien mod øst, Ukraine og Slovakiet mod nord, Østrig og Slovenien mod vest, Kroatien og Serbien mod syd.

I løbet af århundrederne var kongeriget Ungarn meget større end det nuværende land, idet det i mange år blev betragtet som en stormagt i Centraleuropa.

Ungarns hovedstad er Budapest, en smuk og moderne by ved Donau. Budapest er en vigtig by i Europa, med perioder, hvor den var hovedstad i et meget større kongerige. Som en påmindelse om sin tidligere herlighed er byen i dag en stor turistdestination, med masser af vartegn og attraktioner at se, herunder en formidabel gammel by. Særligt charmerende er panoramaet over Donau om aftenen, med lysene fra de gamle bygninger spejlet i vandet.

De bedste og mest interessante kulturelle seværdigheder i Ungarn er inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste, disse steder er berømte over hele verden for deres værdi og betydning.

Ungarn er også et land perfekt til spa- og wellness-turisme, med noget af det bedste mineralvand i Europa. Mange af disse spas tilbyder komplette pakker, der genopretter deres patienters fysiske og mentale sundhed. Disse verdensklassedestinationer er blandt de bedste i Europa, og Budapest er en meget god destination for at prøve vidunderne i det ungarske mineral- og termiske vand. Udover spa og wellness er der også andre aktive ferievalg i Ungarn, herunder golf, ridning, cykling, fiskeri og andre, herunder vandsport i Balatonsøen.

Ungarn er særligt rig på sin traditionelle folkearv, med skikke, der går tusinder af år tilbage. I mange af de mindre afsidesliggende landsbyer kan besøgende stadig finde nogle af disse traditioner i live. Der er også en række frilandsmuseer, hvor traditionel arkitektur og traditionelt kunsthåndværk udstilles.

Særligt lokkende og særligt lækkert, den ungarske gastronomi er en grund til at rejse i sig selv, og den kombineres med vinene fra Tokaj-regionen giver en perfekt ferie.

Cities

What Do You Want to Do Tonight?

Explore restaurants, bars, and cafés by locality

Categories

What are you interested in?

Explore curated lists of top restaurants, cafes, shopping, spa, and bars around the world by categories.

Listings

Best Things to Do in the City

Exploring destinations, food and culture around the world

Features

How can I earn money with WilCity?

WilCity provides the various ways that help you can earn money from your site.

Paid Listings

This is the big money maker of your directory site. Listing owners will pay to get their places listed on your site.

Promoted Listings

You offer Promotion Plans, listing owners will have directories appeared at special spots on site, and at the top of search results page.

Paid Claim Listings

Another revenue model to monetize from listing. You create a listing on your site and allow the business owner to claim it.
Yelp! iOS app, and Android app are coming soon!
We are working on the Android and IOS app, you will see it soon ;). The most important thing: You can easily design the App Homepage yourself.

Events

Events for you

Discover upcoming and ongoing events near by you.

Authors

Top Authors

NzOjj.{ayh +r
Kolobrzeg Guide

Kolobrzeg Guide

Trusted by over 30000+ users

ފ!j(궦޶ɦբ
Life before WilCity was very chaotic - we got a lot of phone calls, a lot of mistyped orders. So with WilCity, the ability to see the order directly from the customer makes it so streamlined.
Mark Alexander

Mark Alexander

Designer
We’ve increased our sales from 20–35% since we’ve implemented WilCity and would never look back.
Randy Robinson

Randy Robinson

Developer