Explore This City

Business owners - over a million people view these listings every month - we highly recommend you ensure your business is properly listed.

Kroatien er et lille europæisk land, beliggende i det sydlige Europa, langs Adriaterhavets kyster. Det er et af de mest naturligt mangfoldige lande i Europa.

Kroatien var en del af Jugoslavien indtil 1991, hvor det erklærede sin uafhængighed. Mod vest og sydvest har Kroatien en lang kyst ved Adriaterhavet, mens den i nord grænser op til Slovenien og Ungarn, mod øst af Serbien og Bosnien-Hercegovina. Mod syd har den en smal grænse til Montenegro. Kroatien har en befolkning lidt mindre end 5 millioner indbyggere, hovedstaden og største by er Zagreb.

Kroatien er blevet en af ​​de bedste turistdestinationer i Europa,  med en perfekte blanding af idyllisk naturlandskab og rig kulturarv.
Med over 10 millioner besøgende hvert år er de mest populære destinationer langs Adriaterhavets kyster. Kystlinjen har over tusind øer, og de gamle byer har på nogle af de bedste seværdigheder i Europa.

Kroatien er et af de bedst bevarede naturlige vidundere i Europa, med en dejlig blanding af vilde bjerge, små idylliske strande og rolige sletter. Selvom landet er ret lille i størrelse, rummer Kroatien otte nationalparker, nogle af dem unikke i verden, som Plitvice-søerne, det nordlige Velebit, Risnjak, Brijuni, Komati, Krka og andre.

Langs hele kysten er der små strande, nogle af dem sandede, nogle klippefyldte, men alle med enestående charme og skønhed.

Hovedstaden Zagreb er især et turistmål, med masser af vartegn og attraktioner. Byens største seværdigheder er den storslåede gotiske katedral, Zrinjevac-parken og mange andre monumenter og museer.

Langs hele kysten er der gamle små byer, med et unikt præg og udseende. Det er ret svært at navngive alle de byer, der er et besøg værd, men de vigtigste er Dubrovnik, Zadar, Split, Porec, Pula, Rovinj, Rijeka og mange andre. Især berømt for sin arkitektur og historiske arv er byen Dubrovnik, en verdensdestination i sig selv. I dag under beskyttelse af UNESCO – bærer byen betegnelsen Adriaterhavets perle.

Mange af de tusinde øer er også veritable perler, med gamle bygninger eller vild natur. Disse små øer ligger på Adriaterhavets dybe blå og er perfekte til romantiske ferier.

Cities

What Do You Want to Do Tonight?

Explore restaurants, bars, and cafés by locality

Categories

What are you interested in?

Explore curated lists of top restaurants, cafes, shopping, spa, and bars around the world by categories.

Listings

Best Things to Do in the City

Exploring destinations, food and culture around the world

Features

How can I earn money with WilCity?

WilCity provides the various ways that help you can earn money from your site.

Paid Listings

This is the big money maker of your directory site. Listing owners will pay to get their places listed on your site.

Promoted Listings

You offer Promotion Plans, listing owners will have directories appeared at special spots on site, and at the top of search results page.

Paid Claim Listings

Another revenue model to monetize from listing. You create a listing on your site and allow the business owner to claim it.
Yelp! iOS app, and Android app are coming soon!
We are working on the Android and IOS app, you will see it soon ;). The most important thing: You can easily design the App Homepage yourself.

Events

Events for you

Discover upcoming and ongoing events near by you.

Authors

Top Authors

NzOjj.{ayh +r
Kolobrzeg Guide

Kolobrzeg Guide

Trusted by over 30000+ users

ފ!j(궦޶ɦբ
Life before WilCity was very chaotic - we got a lot of phone calls, a lot of mistyped orders. So with WilCity, the ability to see the order directly from the customer makes it so streamlined.
Mark Alexander

Mark Alexander

Designer
We’ve increased our sales from 20–35% since we’ve implemented WilCity and would never look back.
Randy Robinson

Randy Robinson

Developer