Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Burg Trendelburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

I Trendelburg lever historien. Hotel Burg Trendelburg er med til at gøre historien levende. På slottet bor du i middelalderlige omgivelser, blot i moderne værelser med badeværelse, minibar, TV, wifi, alt det som de gode riddere manglede.

Slottet dominerer naturligvis den lille by der ligger omgivet af grønne marker og bakker i det hessiske landskab.

I Burg Trendelburgs restaurant serveres international mad og lokale specialiteter fra Hessen regionen, når vejret tillader det serveres også på den store terrasse og i den historiske gårdhave.

Burg Trendelburg har sauna og et afslapningsområde. Hvis du vil have udvidet wellnessophold er Kristall Weserbergland-Therme de termiske bade som ligger kun 10 minutters kørsel fra borgen.

Trendelburgs historie

Konrad III. von Schöneberg der levede fra 1249 til 1311 byggede Trendelburg Slot på en sandstensklippe. På den tid krydsede vigtige handelsruter vadestedet over Diemel floden her. I en fredsaftale, der blev indgået i 1306, blev Trendelburg fælles embedssted og domstol for stiftet Paderborn og den hessiske landgreve. Efter en lang krig med Paderborn kom Trendelburg endelig i hessisk besiddelse i 1465 under Ludwig II, som gav byrettigheder i 1472 og greven udnævnte tilhængere, der var loyale over for ham, til embedsmænd i Trendelburg.

Under Trediveårskrigen der stod på fra 1618 til 1648, på den tid var Trendelburg protestantisk, og Tillys hær stormede, plyndrede og brændte flere gange Trendelburg. På samme tid rasede pesten blandt indbyggerne. Efter krigens afslutning udvidede greven hovedbygningen og befæstningen. Under Syvårskrigen fra 1756 til 1763 besatte franske tropper slottet uden kamp, de led senere et nederlag i voldsomme kampe, hvor slottet blev sat i brand med morterer og artilleri. I 1800-tallet blev det vigtige skattekontor flyttet og slottet mistede sin tidligere betydning. I 1901 købte familien Adalbert von Stockhausen, hvis forfædre i århundreder havde været forbundet med Trendelburg.

I 1949 begyndte ombygningen til slotshotel. Mellem vestmuren og hovedbygningen blev der tilføjet et restaurantområde, og der blev indrettet hotelværelser fra første sal til øverste etage.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste interessante større byer Göttingen, Paderborn og Kassel

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Trendelburg
overcast clouds
15.3 ° C
16.1 °
15.2 °
81 %
2kmh
100 %
fre
22 °
lør
17 °
søn
19 °
man
19 °
tirs
18 °

City guides

Kassel

#Kassel Visit Kassel Hvis du elsker den klassiske kombination af slotte og parker, vil du elske en ferie i Kassel. Med et af dem som verdensarv...

Göttingen

#Göttingen Visit Göttingen Göttingen er universitetsby, en slags tysk Cambridge eller Oxford. Universitetet i Göttingen blev grundlagt i 1734 af George II, konge af Storbritannien og...

Paderborn

#Paderborn Visit Paderborn Paderborn med 145.000 indbyggere ligger i Nordrhein-Westfalen, mellem Dortmund og Hannover. Byens navn stammer fra floden Pader, Tysklands korteste flod, den er kun...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

BurgTrendelburg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her