Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Schloss Eckberg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Schloss Eckberg er nu omdannet til luksushotel der ligger ved floden Elben tæt på Dresdens gamle smukke centrum og ikke langt fra det fashionable Weißer Hirsch distrikt.

Schloss Eckberg er et palads i Tudor stil bygget i det 19 århundrede og er smukt beliggende langs floden Elben. Slottet ligger i en 15 hektar stor park med smukke gamle træer. Værelserne på slottet er indrettet med eksklusive møbler og antikviteter så du får et ophold der passer til bygningens statelige udseende og historie.

På hotellet er der mulighed for diverse wellness behandlinger og aktiviteter. Den stilfulde restaurant serverer morgenbuffet, frokost, eftermiddagskaffe med kager samt elegante regionale og internationale middage.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste interessante større byer Dresden, Meissen og Bautzen

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dresden
clear sky
17.4 ° C
18.1 °
16.7 °
83 %
2.6kmh
0 %
fre
25 °
lør
19 °
søn
18 °
man
21 °
tirs
21 °

City guides

Bautzen

#Bautzen Visit Bautzen Bautzen ligger i den østlige del af Sachsen lige ved Spree floden. Det er en fascinerende by, med smukke brostensbelagte gader der er...

Meissen

#Meissen Visit Meissen Hvis du overvejer at tage dig tid til at udforske Tysklands Elbe dal, så bør du besøge Meissen. Byen er kendt verden over...

Dresden

#Dresden Visit Dresden Dresden ligger ved floden Elben nær den tjekkiske grænse og Dresden en by der måske er mere berømt på grund af hvad der...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SchlossEckberg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her