Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Schloss Gehrden

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Hotel Schloss Gehrden ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen, i Brakel-Gehrden, og er indrettet i et tidligere benediktinerkloster der er omgivet af en smuk park og ligger tæt på de naturskønne Eggegebirge.

Værelserne på Hotel Schloss Gehrden kombinerer den middelalderlige atmosfære med møbler af høj kvalitet i antik stil men med værelser i moderne lækkert design.

På hotellet er der en populær restaurant der er kendt for regionale og sæsonbestemte retter produceret af lokale råvarer. Der er også et brasseri der serverer gode kager og baren har et stort udvalg af øl, vin og cocktails.

Hotellet tilbyder at du kan bestille massage. På hotellet er der mulighed for at leje cykler hvis du vil udforske landskabet.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste større byer Paderborn, Göttingen og Kassel.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Brakel
overcast clouds
15.2 ° C
16 °
13.8 °
72 %
6kmh
98 %
tors
18 °
fre
16 °
lør
15 °
søn
12 °
man
11 °

City guides

Kassel

#Kassel Visit Kassel Hvis du elsker den klassiske kombination af slotte og parker, vil du elske en ferie i Kassel. Med et af dem som verdensarv...

Göttingen

#Göttingen Visit Göttingen Göttingen er universitetsby, en slags tysk Cambridge eller Oxford. Universitetet i Göttingen blev grundlagt i 1734 af George II, konge af Storbritannien og...

Paderborn

#Paderborn Visit Paderborn Paderborn med 145.000 indbyggere ligger i Nordrhein-Westfalen, mellem Dortmund og Hannover. Byens navn stammer fra floden Pader, Tysklands korteste flod, den er kun...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SchlossGehrden
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her