Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

SIDE Design Hotel

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

SIDE Design Hotel Hamburg er centralt beliggende i Hamburg. Hotellet har en kasseformet sten og glasfacade og inde på hotellet er der interessante farvesammensætninger.

SIDE Design Hotel Hamburg er kendt for et atrium med computerstyret lysinstallation produceret af teatervirtuosen Robert Wilson. Du kommer i godt humør i den farverige SPA inSIDE  hvor der er behandlingsrum, solarium, aromatisk dampbad, spabad, fitnesscenter og en swimmingpool.

Restauranten [m]eatery bar og restaurant er kendt i Hamburg og siges at lave nogle af byens lækreste bøffer og burgere frem.

Hvis du vil have større byer med i oplevelserne er de nærmeste interessante større byer Hamburg, Lübeck og Bremen

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hamburg
overcast clouds
14.1 ° C
15.7 °
12.7 °
93 %
7.7kmh
100 %
fre
21 °
lør
17 °
søn
17 °
man
21 °
tirs
16 °

City guides

Bremen

#Bremen Visit Bremen Bremen er en af ​​de største byer i Nordtyskland og byen ligger meget tæt på ​​Nordsøen. Bremen har en rig tradition der går...

Hamburg

#Hamburg Visit Hamburg Hamburg er for nogle en afkørsel på en tysk motorvej eller en by man bare kører under når man ryger ned i Elb...

Lübeck

#Lübeck Visit Lübeck Lübecks status som en af Europas vigtigste handelsbyer, gav den tilnavnet ”hanseforbundets dronning”. Man forstår hvorfor, når man ser de enorme kirketårne fra...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

LouisCJacob
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her