Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Berlin

Berlin

#Berlin Visit Berlin De imødekommende berlinere er svære at slå ud – de er berømte for deres slagfærdighed og rappe kommentarer – uanset verdens gang. Det berlinske...

Berlin Citytour Video

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Berlin

Berlin er hovedstaden og største by i Tyskland med over 3,5 millioner indbyggere. Berlin er præget af sin historie under Anden Verdenskrig og er nu en moderne by med et kulturelt og innovativt miljø. Berlin er også en top destination med en mangfoldig og interessant blanding af attraktioner.

Et 3 dages besøg i Berlin burde give dig en smagsprøve på denne charmerende by, men det er bestemt ikke nok at se og gøre alt. For at spare penge, mens du er i Berlin, kan du overveje at købe Berlin Welcome Card med gratis transport og rabatter, samt Museum Pass, med gratis adgang til museer i Berlin.

Forslag til forlænget weekend i Berlin

Dag 1

Efter at have indtaget en typisk tysk morgenmad i en af ​​de mange små restauranter i det centrale Berlin, skal du besøge byens grønne centrum, hvor Tiergarten Park ligger. Dette store naturområde er det næststørste i Tyskland og har mange attraktioner. Det er en af ​​de bedste måder at lære byen og dens mennesker at kende. Gå en tur langs de mange boulevarder og gader, fyldt med monumenter og forbered dig på dagen.

På østsiden af ​​parken er landskabet domineret af byens kendte vartegn, Brandenburger Tor, en tidligere byport, genopbygget i 1700-tallet som triumfbue. Det er et af de mest berømte og mest fotograferede vartegn i Tyskland, og du bør bruge lidt tid på at beundre det. I den sydvestlige side af Tiergarten ligger Zoologisk Have. Dette er den ældste zoologiske have i Tyskland med mere end 1.500 dyrearter. Efter frokost i en af ​​de mange restauranter tæt på zoologisk have, kan du besøge Europa-Center, en historisk bygning, kendt for det høje tårn. Ved siden af ​kan du se den smukke silhuet af Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Den oprindelige kirke blev beskadiget under bombeangreb i Anden Verdenskrig, men resterne står stadig som et monument og er et meget smukt syn.

Oplevelser med guide

Mod nordvest, ved indgangen til Schlosspark, ligger det Berlins ældste palads, Charlottenburg. Oprindeligt et lille palads, er det udvidet igennem tiden og har nu barok- og rokokoindretninger, et mausoleum, en pavillon og et teater. Et besøg på Charlottenbueg vil normalt tage omkring 2 timer. På vej mod den sydøstlige del af Tiergarten er en anden interessant attraktion det jødiske museum, et smukt eksempel på moderne arkitektur. Det er også et meget udtryksfuldt og følelsesmæssigt imponerende museum. For at afslutte dagen kan du gå til Friedrichstrasse og nyde en lækker traditionel middag i en af ​​restauranterne der ligger på gaden.

Dag 2

Den anden dag er dedikeret til centrum af Berlin hvor du kan besøge Museumsøen hvor fem af de bedste museer i Berlin ligger. Først og fremmest bør du besøge katedralen, som er en must-see-attraktion i byen. Katedralen ligger i den nordlige del af Spree-øen, tæt på museerne. Den massive kuppel er storslået og dominerer det omkringliggende landskab. Dernæst kan du besøge museerne. Start med det gamle museum (Altes Museum). Museet har udstillinger af verdens antikke historie med permanente og midlertidige udstillinger. Det Gamle Nationalgalleri ligger i en bygning, der ligner et gammelt tempel og her kan du se malerier og skulpturer fra det 19. århundrede. Det Nye Museum (Neues Museum), er et kunstværk i sig selv. De to andre museer i komplekset er Bode-museet, der har en stor samling af skulpturer og skatte, og Pergamon museet der har udstillinger af ​​klassiske antikviteter. Du vil nemt bruge 4-5 timer i 2 eller 3 af disse museer og tage en frokostpause mellem dem.

Gå over broen mod øst til Alexanderplatz, den største og måske den mest berømte plads i Berlin. Alexanderplatz antog sin nuværende form i 1960’erne, efter at den stort set var blevet ødelagt under Anden Verdenskrig. I løbet af denne tid blev den omdannet til en fodgængerzone og det tidligere Centrum stormagasin blev bygget sammen med Berliner Fernsehturm. Besøg også Mariakirken. For at afslutte dagen på en afslappet måde kan du gå tilbage mod vest på Unter der Linden Boulevarden som er en af ​​de mest berømte gader i Berlin, med butikker og attraktioner, mange vigtige institutioner som Humboldt universitetet, statsoperaen og Neue Wache mindesmærket.

Dag 3

Efter morgenmaden kan du for eksempel besøge et af de mange bureauer der tilbyder cykelture langs den tidligere Berlinmur. Det er lettere at bevæge sig rundt på cykel og på en ny måde opleve denne attraktion i byen. Berlinmuren er for længst forsvundet fra det genforenede Berlin. Erindringer om muren er dog stadig i live, og mange af de besøgende, der kommer fra hele verden, er enten skuffede eller overraskede over at opdage, at så lidt er tilbage af Berlins mest berygtede bygningsværk. De to halvdele af byen, adskilt i årtier, er faktisk blevet synligt genforenet, mens de resterende dele af DDR’s grænse bliver bevaret for fremtidige generationer. At besøge de mest interessante steder langs den tidligere mur vil tage dig hele morgenen.

Tilbage mod byens centrum kan du besøge Friedrichswerder Kirche, en gammel kirke med smuk arkitektur der nu er omdannet til et museum, med en række skulpturer, der går tilbage til Schinkels tid, marmorsarkofagen med Dronning Luise af Preussen, flere malerier fra Berlin Slot, og også nogle skulpturer med Immanuel Kant, Johann Wolfgang von Goethe, Humboldt-brødrene og mange andre.

Fortsæt nordpå mod Tiergarten, besøg Reichstag, hvor det tyske parlament ligger. Efter at være blevet ødelagt i krigen, blev den genopbygget mellem 1961 og 1971 i en forenklet form, oprindeligt uden kuplen. Bygningen har gennemgået andre ændringer og renoveringer gennem årene, og nu med kuppel er bygningen blevet et smukt arkitektonisk vartegn. For at afslutte din tur i Berlin kan du efter frokost fortsætte med at se nogle interessante attraktioner i byen, som for eksempel Bellevue paladset, Gendarmenmarkt, eller tage en kort tur uden for byen til Potsdam, hvor du kan se et af de smukkeste paladser i verden. Sanssouci paladset står stadig i al sin pragt, værelserne er blevet bevaret i deres originale stand med alle elegante og stilfulde møbler. Dette er en perfekt måde at sige farvel til Berlin på.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Berlin Boutique & Luksushoteller

#Berlin Berlin Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Berlin Brandenburg Airport

#BER #Airport Berlin Brandenburg Airport Flughafen Berlin Brandenburg Willy Brandt Willy-Brandt-Platz 12529 Schönefeld Deutschland T: +49 30 6091 6091 0 Website: Airport website IATA code: BER ICAO code: EDDB ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel,...
Se mere om busrejser og populære bus destinationer

Bus station Berlin ZOB

#ZOBBerlin Bus station Berlin ZOB ZOB – Zentraler Omnibusbahnhof Berlin Masurenallee 4-6 14057 Berlin Deutschland www: Website Link Bus station information, Transfer, Hotel, City Guide, Tourist Information

City Tour Berlin – Video

#Berlin Berlin Citytour Video   #Berlin #Germany #Citytour #Citywalk
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Berlin #Germany #Citytour #Citywalk #Sightseeing