Søg i verden - indtast ord eller dele af ord
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Find den billigste flyrejse og overnatning i multi søgning der søger blandt flyselskaber, og lavpris selskaber, samt i alle større hotel og lejligheds portaler. Alt sammen i et klik hvor du får en liste over alle muligheder og priser med billigste først.

 

Ferie i Bad Harzburg, Tyskland

På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tyskland. Nederst på siden finder du disqus rejseforum hvor du kan du læse og skrive kommentarer om rejser og oplevelser, måske du har en god rejseoplevelse og denne er du velkommen til at dele med andre. Du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr.

Du finder også forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, rejsevejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tyskland. Der er ligeledes omtale og links til seværdigheder i området.

Aktuelt vejr og vejrudsigt

Bad Harzburg
light rain
17.7 ° C
18.8 °
17.4 °
70 %
1.2kmh
96 %
Tue
16 °
Wed
20 °
Thu
22 °
Fri
24 °
Sat
25 °

Hotel og lejlighed i Bad Harzburg ?

Skal du bruge hotel eller lejlighed kan du prøve en søgning efter de billigste muligheder for overnatning i den ønskede periode, vi har lavet aftale med hotel og lejligheds søgemaskine der giver dig mange valgmuligheder.

Hvad skal du se i Bad Harzburg, Turistinformation ?

Du kan finde masser af gode ideer, turistinformation og tips til hvad du bør opleve på tysklands turistkontors website. Her kan du se rejsefilm og video samt masser af billedgallerier.

Information om rejser til Bad Harzburg

På siden her kan du finde informationer omkring turisme og rejser. Søgninger på siden efter tilbud på rejser er i nævnte rækkefølge:

Kør selv ferie Bad Harzburg
Hotel priser Bad Harzburg
Togrejser Bad Harzburg
Busrejser Bad Harzburg

Hvor det er muligt har vi indsat link til yderligere info om rejser, externe link til rejser åbner i ny side, interne link til rejser åbnes normalt.

Hvordan finder jeg den billigste flybillet ?

Benyt dig endelig af en af de mange søgemaskiner der søger blandt mange forskellige flyselskaber, vi kan anbefale f.eks skyscanner og momondo der er meget omfattende.

Bad Harzburg, bedste seværdigheder og attraktioner

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Bad Harzburg.

Byen er kendt som en mere mondæn kurby, og har i mange år haft mangt en besøgende, især på grund af det mineralholdige vand. Det er primært turister der kommer for en uge eller længere ad gangen. Og for at spille på Casino, som man også kan her. www.spielbanken-niedersachsen.de/de/standorte/bharzburg

Tyskland har i mange år haft stærke kurtraditioner, det har været betalt af sygesikringen og har i mange tilfælde endda været en rettighed (hvilket det dog ikke er længere). Så byen på de knap 24.000 indbyggere er kendt for sin flotte beliggenhed ved foden af bjergene. Her kom kaiseren på besøg og her har mangt en rigmand fået opført sin egen villa. Og så er det også byen der har en egen  galopbane, i flotte omgivelser. Bad Harzburg

Schloss Bündheim er en af de lokale kulturelle centre, med koncerter og lignende. Kig indenfor i Andreaskirken. Gå en tur op af strøget, det er vældigt langt af denne bys størrelse, her er masser at se på, og cafeer at besøge. I juni er musikalske dage. Se www.harzburger-musiktage.de

For børnene er der Eventyrskoven–  en forlystelsespark, især for dem under 12 år. se www.maerchenwald-harz.de Eller med Rodelbahn – bobbanen 500 meter ned af bjerget. Bad Harzburg har naturligvis også sit eget kuranlæg. Sole-Therme, byder på 33 grader varmt vand inden døre og 29 grader i det udendørs bassin. Ahh!! I Trinkhalle får man den mineralholdige vand. Det smager dog ikke så godt som det virker, da der er svovl i det.

Eller snup svævebanen fra kurparken går det 484 meter op til ruinerne af den tidligere Harzborg. Her kan man tage på vandretur til den berømmede ravneklippe/Rabenklippen. I Haus der Natur finder man udstilling om den lokale fauna og flora. Ligger i Kurparken og har åbent tirs-søn 10-18.

Galopbanen finder man her: www.tsg-bad-harzburg.de

Golf i Bad Harzburg

Golfclub Harz, Bad Harzburg
Am Breitenberg 107
D-38667 Bad Harzburg
Tel: 0 53 22 / 67 37
http://www.golfclubharz.de

18-huls anlæg, Handicap 54
Greenfee: Man–fre 25,00 € / lø-sø 35,00 €
Herrer: 5428 m
Damer: 4812 m

Hoteller i Bad Harzburg

Ringhotels Braunschweiger Hof

Siden 1894 er dette hotel i familieeje, og her ved at holde hus med omdømmet som det bedste hotel i byen. Her er alskens faciliteter og dobbeltværelser fra 132€. Men så er det også helt i top. Også restauranten er i særklasse.

Herzog-Wilhelm-Str. 54, 38653 Bad Harzburg, Tel. +49 (0) 53 22 78 80

www.hotel-braunschweiger-hof.de 

Hotel in der Sonne

En smuk hvid villa midt i byen med høj service og fine forhold.

Amsbergstrasse 31, 38667 Bad Harzburg, Tel.  +49 (0) 5322 96040

www.hotelindersonne.de

Pension Haus Trautheim

Det lille familiedrevne pensionat ligger fint, er billigt og godt.

Am Stadtpark 12 – 38667 Bad Harzburg  Tel.: +49 (0) 53 22 / 44 38

www.haus-trautheim.de

Tyskland, helligdage

Hvornår er der fridage i Tyskland ? Herunder kan du se en liste med de officielle nationale helligdage i Tyskland. - Nytårsdag (1 januar) - Langfredag (variabel) - Påskemandag (variabel) - Arbejdernes kampdag (1 maj) - Kristi himmelfartsdag (variabel) - Pinsemandag (variabel) - Den tyske enhed dag (3 oktober) - Juledag (25 December) - 2 Juledag (26 December) Tyskland helligdage og fridage i årskalender Det er altid godt at vide hvornår der er helligdage på den destination du har valgt. Det er rigtigt ærgerligt at komme frem og finde ud af at butikker...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.