Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#FrankfurtAmMain

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Frankfurt am Main

Frankfurt am Main er Tysklands finansielle hovedstad, det største finansielle center på kontinental Europa samt hovedkvarter for Den Europæiske Centralbank og Bundesbank. Med mere end 200 banker med registrerede kontorer, herunder hovedkvarteret for de store tyske banker, har byen fået tilnavnet ‘Bankfurt’ eller ‘Mainhattan’.

Frankfurt er Tysklands femtestørste by, mens den større Frankfurt Rhin-Main-region, omfattende Wiesbaden, Mainz, Darmstadt og Aschaffenburg er landets næststørste storbyregion med 5,8 millioner indbyggere.

Frankfurt Lufthavn er Lufthansas vigtigste knudepunkt og er en af ​​verdens travleste internationale lufthavne. Frankfurt Hauptbahnhof er en af ​​de største stationer i Europa med 350.000 passagerer om dagen.

Frankfurt blev fuldstændig ødelagt i 2. verdenskrig og byen har ikke så mange historiske bygninger udover den gotiske katedral, men til gengæld er der glitrende skyskrabere og en rig samling museer. Byen kan også prale af Tysklands bedste nattelivsscene efter Berlin, og er berømt for sine danse og technomusik natklubber.

Seværdigheder i Frankfurt am Main

Städelsches Museum und Galerie

Dette er en kendt samling af bl.a flamske kunstnere og tyske mesterkunsnere fra 1500 og 1600 tallet. Mange store navne er repræsenteret i samlingerne f.eks Renoir, Monet, Picasso, Bacon, Rubens, Rembrandt, Van Eyck og Memling, dette blot for at nævne nogle enkelte i flæng.

Museum für Kunsthandwerk

Bygningen er tegnet i 1985 af den kendte Amerikanske arkitekt Richard Meier. Museet indeholder mange fine samlinger af bl.a. glas , tæpper og måbler fra mange forskellige verdensdele.

Deutsche Filmmuseum

Her kan du se en spændende samling der fortæller om Tysk films historie fra den spæde start til i dag. Mange forskellige sjove rekvisitter er på udstilling her. Hvis du undrer dig over hvordan man egentlig laver special effects – så har du mulighed for at finde svaret på museet.

Frankfurt am Main Zoo

I Zoo bor mere end 5.000 dyr og turistkontoret i Frankfurt am Main mener helt bestemt at du bør besøge haven der er kendt for sine fine og spændende dyrehuse.

Messe Frankfurt

Messe Frankfurt er den tredjestørste messe i verden med især verdens største biludstilling, bogmesse og musikmesse.

Udflugter fra Frankfurt am Main

Offenbach

Offenbach ligger 7 kilometer øst for Frankfurt am Main. Byen er kendt for at være Tysklands førende by inden for læderproduktion og selvfølgelig finder du et lædermuseum i Offenbach.

Taunus

Taunus, en rundtur i Taunusbjergene er mellem 40 og 60 kilometer lang afhængig af hvilken rute man vælger. Området er kendt for sine smukke skove og de mange varme kilder. Fra Grosser Feldberg har du en fantastisk panoramaudsigt ud over området. Som et lille kuriosum kan nævnes at den lille by Bad Homburg von der Höhe engang var kendt som Europas datidige svar på Las Vegas, i dag er det kun spa badet der tiltrækker turister.

Schloss Braunfels

Braunfels Slot blev først opført i 1246 som en defensiv fæstning. Slottet blev udvidet mellem det 15 og 17 århundrede og skiftede ejere syv gange mellem 1621 og 1641. Herefter blev Braunfels ombygget i neogotisk stil i 1880. Galleriet har kunstværker af hollandske og flamske mestre, herunder Jan van Eyck.

Rejser til Frankfurt am Main, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Frankfurt am Main og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Frankfurt am Main Tourist Information

Kaiserstrasse 56
60329 Frankfurt am Main

T: +49 069  21238800
F: +49 069  21237880

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...

Julemarked i Frankfurt am Main

Frankfurt Turistinformation Hotel & Apartment Frankfurt am Main Frankfurt Julemarked Som hovedkvarter for Den Europæiske Centralbank og en by med mere end 30 messer om året er...

Schlosshotel Kronberg

Schlosshotel Kronberg Om hotellet Schlosshotel Kronberg blev bygget i 1889 og er absolut elegance. Det fem stjernede hotel ligger i den eksklusive bydel Kronberg og den...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Frankfurt am Main
moderate rain
16.7 ° C
17.7 °
15.8 °
96 %
2.6kmh
20 %
fre
28 °
lør
22 °
søn
23 °
man
20 °
tirs
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FrankfurtAmMain
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FrankfurtamMain #iFrankfurtamMain #VisitFrankfurtamMain #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her