Søg i verden - indtast ord eller dele af ord
[wpdreams_ajaxsearchlite]

Find den billigste flyrejse og overnatning i multi søgning der søger blandt flyselskaber, og lavpris selskaber, samt i alle større hotel og lejligheds portaler. Alt sammen i et klik hvor du får en liste over alle muligheder og priser med billigste først.

Ferie i Gifhorn, Tyskland

På siden her kan du finde informationer omkring turisme og ferierejser til Tyskland. Nederst på siden finder du disqus rejseforum hvor du kan du læse og skrive kommentarer om rejser og oplevelser, måske du har en god rejseoplevelse og denne er du velkommen til at dele med andre. Du finder vejrudsigt der opdateres mange gange dagligt med det aktuelle vejr.

Du finder også forskellige rejsetilbud samt generelle rejse informationer, rejsevejledninger, “godt at vide” samt fakta om Tyskland. Der er ligeledes omtale og links til seværdigheder i området.

Aktuelt vejr og vejrudsigt

Gifhorn
overcast clouds
18.7 ° C
19.1 °
18 °
70 %
0kmh
100 %
Tue
19 °
Wed
24 °
Thu
25 °
Fri
27 °
Sat
27 °

Hotel og lejlighed i Gifhorn ?

Skal du bruge hotel eller lejlighed kan du prøve en søgning efter de billigste muligheder for overnatning i den ønskede periode, vi har lavet aftale med hotel og lejligheds søgemaskine der giver dig mange valgmuligheder.

Hvad skal du se i Gifhorn, Turistinformation ?

Du kan finde masser af gode ideer, turistinformation og tips til hvad du bør opleve på tysklands turistkontors website. Her kan du se rejsefilm og video samt masser af billedgallerier.

Information om rejser til Gifhorn

På siden her kan du finde informationer omkring turisme og rejser. Søgninger på siden efter tilbud på rejser er i nævnte rækkefølge:

Kør selv ferie Gifhorn
Hotel priser Gifhorn
Togrejser Gifhorn
Busrejser Gifhorn

Hvor det er muligt har vi indsat link til yderligere info om rejser, externe link til rejser åbner i ny side, interne link til rejser åbnes normalt.

Hvordan finder jeg den billigste flybillet ?

Benyt dig endelig af en af de mange søgemaskiner der søger blandt mange forskellige flyselskaber, vi kan anbefale f.eks skyscanner og momondo der er meget omfattende.

Gifhorn, bedste seværdigheder og attraktioner

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Gifhorn.

Gifhorn slot med museum

Mellem slotssøen og floden Ise ligger Welfer slottet som blev opført i det 16. århundrede. Slottet er omgivet af brede voldgrave.

Med de store hjørnetårne og voldgraven er slottet umuligt at erobre, og er heller aldrig blevet det. På slottet er der i dag museum og der er mange kulturelle arrangementer på det gamle slot.

Schlossplatz 1
38518 Gifhorn

Website

Vind og vandmøllemuseum Gifhorn

Tag på møllemuseum i Gifhorn hvor du kan se 16 møller fra forskellige tidsperioder.

Det er ikke kun møller fra Tyskland du kan se, hvis du vil føle dig hensat til sydligere himmelstrøg kan du se hvide møller fra Portugal og Grækenland her midt på Lüneburger Heide.

Der er også en stor udstillingshal med møllemodeller.

Tyskland, helligdage

Hvornår er der fridage i Tyskland ? Herunder kan du se en liste med de officielle nationale helligdage i Tyskland. - Nytårsdag (1 januar) - Langfredag (variabel) - Påskemandag (variabel) - Arbejdernes kampdag (1 maj) - Kristi himmelfartsdag (variabel) - Pinsemandag (variabel) - Den tyske enhed dag (3 oktober) - Juledag (25 December) - 2 Juledag (26 December) Tyskland helligdage og fridage i årskalender Det er altid godt at vide hvornår der er helligdage på den destination du har valgt. Det er rigtigt ærgerligt at komme frem og finde ud af at butikker...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.